08 aug

Christa

In 2013 had ik een afspraak met Stefan Alfons gemaakt voor een Mylogenics behandeling ivm blessure.
Tijdens mijn mail wisseling met hem werd en bij mij al iets getriggerd dat ik deze man wel wilde ontmoeten en had al snel vertrouwen in dat hij mij kon helpen. Ik vroeg hem of ik niet een keer kon komen trainen en dat ik wel even wilde zien hoe hij is als Personal trainer.

We zijn een traject aangegaan met trainen en coaching. Inmiddels sta ik anno 2017 helemaal op eigen benen en breng ik nog iedere dag in de praktijk waar Stefan Alfons met name als coach de basis heeft gelegd.

In 2015 heb ik deel 1 gedaan van Gewoon Doen mental coaching. Na jarenlang bezig geweest te zijn met de spirituele ontwikkeling had ik heel veel behoefte aan gewoon praktisch. Met Stefan als mental coach leek me dit “de juiste weg” om in te slaan.

Ik heb hier geen seconde spijt van gehad en heb ontdekt dat ik “gewoon doen” een hele prettige methodiek vind omdat het begrijpelijk is en direct toepasbaar. Geen ingewikkelde priet praat en gewoon met beide benen op de grond > daar hou ik van.

Wat heeft het mij gebracht, ik ben niet alleen fysiek maar vooral mentaal nog sterker geworden. Ik heb leren genieten, relativeren en ben voor mezelf gaan staan in mijn hele zijn wie ik ben.

Stefan is in mijn ogen een topcoach, zijn energie, enthousiasme en vooral passie voor het vak verdient respect en werkt aanstekelijk. Zijn manier van lesgeven heb ik als zeer prettig ervaren omdat het actief is, veel ruimte voor eigen inbreng.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

custom essaysessay helpessay writer